Vi hjælper vores kunder med at tjene flere penge

Moms

Du skal angive moms korrekt og til tiden, enten hver måned, hvert kvartal eller halvårligt. Det kan være svært at få sat tiden af løbende, og derfor ender det ofte med timer over momsregnskabet i sidste øjeblik. Vi hjælper dig med at indarbejde effektive arbejdsgange, så momsen ikke bliver en uoverskuelig post.

Som virksomhed skal du betale moms til staten, hver gang du sælger varer og tjenesteydelser. Momsen på de varer og ydelser du køber, kan du til gengæld trække fra. Er din virksomheds årlige omsætning under 50.000 kr., behøver du ikke være momsregistreret.

Vi klæder dig på til at styre momsregnskabet

Vi kan hjælpe dig godt i gang med momsregnskabet, så du selv kan stå for angivelse af moms, eller vi kan klare det hele for dig. Uanset hvilken måde, der passer dig bedst, sørger vi for rådgivning, tips og tricks, så du kan overholde de gældende regler.

Korrekt afregning af moms, nationalt og internationalt

Vi kender de mange regler for moms og afgifter og sørger for, at du får det momsfradrag, du har krav på. Vi sikrer, at din moms bliver angivet og indbetalt til tiden. Handler du med udlandet, sørger vi for korrekt angivelse af din momsafregning, og vi har styr på de øvrige afgifter, som kan være relevante for din virksomhed, nationalt og internationalt.

Ønsker du hjælp til moms?